Curry Madras
In 20 minuutjes op tafel. Daar houden we van! Deze heerlijke vegetarische quinoa curry madras is in een handomdraai klaar. En lekker dat het is...! De drie G's zijn hier zeker van toepassing: Gezond, Gemak en Genot. Smullen maar!
Ingrediƫnten
21 zakje oosterse wokgroenten van 600 gram
quinoa voor 2 personen
400 ml romige kokosmelk
2 handen ongebrande cashewnoten
2 el curry madras kruiden
kokosolie
Snelle curry madras, binnen 20 minuutjes op tafel!
Bereidingswijze
20 minuutjesKook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de cashewnoten op een bakpapiertje op een bakplaat en rooster de cashewnoten 10 minuten in de oven op 180 graden.
Smelt de kokosolie in een wokpan en wok de wokgroenten op hoog vuur voor 5 minuten. Roer het regelmatig door.
Voeg de kokosmelk en de madras kruiden toe en roer goed door. Laat het 5 minuten pruttelen en roer het ook nu weer af en toe door.
Serveer de quinoa met de curry eroverheen en garneer met de geroosterde cashewnoten.