Dasgezond - Dat is gezond!
Een gezonde Mind and Body

Welkom

Hallo! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Een site vol gezonde weetjes, makkelijke gezonde recepten en producten die mij geholpen hebben op mijn weg naar een gezonder leven. 

‘Maar wie ben jij dan?’, zul je misschien denken. Je hebt groot gelijk! Okee, ik ben geen voedingsdeskundige, ook geen arts of orthomoleculair therapeut. Ik ben gewoon een vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen gezondheid. Én die van lekker eten houdt!

Ik ben een zoektocht gestart naar een gezonde body en mind. Ik let op pesticiden en andere troep die ik tot mij neem. Ik probeer dus -waar het kan- voor de meest natuurlijke manier te kiezen. Biologisch eten, maar ook natuurlijke verzorgingsproducten bijvoorbeeld. Ook probeer ik mijn bloedsuikerspiegel niet te veel te laten schommelen en zoek ik naar voeding die me wat brengt.

In mijn zoektocht kom ik dingen tegen, ik zoek uit en probeer uit. Mijn ervaringen vind je hier op dasgezond.nl . Dus laat je inspireren en wellicht ontdek je nieuwe dingen. Wil je niets missen? Volg dasgezond dan ook op instagram of facebook

Tot snel!

Aukje

PS Op deze site vind je affiliate links. Als je via één van deze links iets bestelt, help je ons deze site in de lucht te houden. Jij betaalt dezelfde prijs als je rechtstreeks zou bestellen, maar wij ontvangen een klein percentage ervan, zo kunnen wij deze site blijven onderhouden.